logotype
  • image1 Spring is nature’s way of saying, “Let’s party!”
  • image2 Here’s to the nights when sand is your seat and waves kiss your feet
  • image3 Crunching, crinkling, autumn leaves, swirling in the breeze

 Lorelei Festival 2017

Voorkant flyer 2017 zonder data

Stel je voor:

 een mooie plek in de natuur

500 prachtige vrouwen

 80 inspirerende workshops

 Verleidelijke hebbedingetjes in bontgekleurde marktkramen

 twee danstenten om je uit te leven

 en een Mysterieveld voor stilte en Zijn

 Kortom, een magische wereld

 waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren

 

Drie dagen helemaal voor jou

om jezelf op te laden

te genieten, te delen en te ervaren

Even niets te hoeven en alles te mogen

Wees welkom!

(bron; www.loreleifestival.nl)

 

Ook dit jaar sta ik weer met mijn kraam en wensketel op het Lorelei festival...of beter gezegd festivalsssss, want er zijn er weer 2! Lorelei 1 (L1) is van di 22 t/m do 24 augustus en Lorelei 2 (L2) van vr 25 t/m zat 27 augustus (uitverkocht).

Net zoals de voorgaande jaren kun je bij mij terecht voor zeer originele, handgemaakte persoonlijke sieraden en geschenken. Daarnaast is er weer de mogelijkheid om even heerlijk te ontstressen met de mini-workshop. Dit is een creatieve workshop waarbij je je niet hoeft in te schrijven. Is er plaats, dan kun je lekker aanschuiven. Hoe en wat we gaan doen, ga ik je nu nog niet vertellen...maar ik kan je wel al vertellen dat het leuk gaat worden en de kans heel groot is dat je er gekleurde vingers aan overhoudt!

Nieuw is ook de Wensketel. Dit is een onderdeel van mijn bedrijf waarbij ik je kan begeleiden met het ontdekken wat jouw hartwens is en hoe je deze stap voor stap tot leven kunt wekken. Op het festival zal ik je laten ontdekken wat jouw wens is, hoe deze voelt en wat deze nodig heeft door middel van het thema van dit festival. Dit ga ik aan de hand van een mini-workshop doen, die ongeveer 20 a 30 minuten duurt.

Dus wil je nog deelnemen, schrijf je dan snel in voor Lorelei 1. Het is echt de mini-vakantie die je jezelf kado moet doen!

 

-XXX-