logotype
  • image1 Spring is nature’s way of saying, “Let’s party!”
  • image2 Here’s to the nights when sand is your seat and waves kiss your feet
  • image3 Crunching, crinkling, autumn leaves, swirling in the breeze

Lorelei Festival 2018

Ook deze zomer kun je Cerridwens weer vinden op zowel het eerste als tweede deel van het festival. Deze keer zonder kraam, maar met een heuse winkel…dus nog meer leuke kadootjes voor jezelf 😉

En daarbij kun je ook nog bij mij terecht om je creatieve uitspattingen helemaal te lijf te gaan…want ik ga dit jaar de wens vervullen waar ik al meerdere jaren om gevraagd ben, namelijk om een creatieve workshop te geven. En niet zo maar één, nee, de meest bijzondere en speciale workshop die je een beetje inzicht in jouw unieke talenten, prachtige eigenschappen en mooie vaardigheden brengt; Good Luck Charms!!!

Tijdens deze workshop mag je uit een schatkist vol bedels jouw symbolen kiezen, waar jij je door aangesproken voelt. Zodra jij jouw schatten hebt verzameld, ga ik je uitleggen wat deze bedels jou te zeggen hebben…en dat zijn alleen maar leuke, positieve en geweldige boodschappen die ze speciaal voor jou hebben. Daarna gaan we ze omtoveren tot een hele persoonlijke bedelarmband van gevlochten zijdekoord in de kleur(en) die helemaal bij jou horen. En als afsluiter gaan we ook nog een mini-meditatie doen waarbij wij deze armband met kracht en liefde bezegelen.

Hoe gaaf is dat?

En nu het aller gaafste….deze workshop kost normaal 25,-, maar omdat ik vind dat jij als deelneemster van het Lorelei Festival een feestje waard bent, heb ik ook speciaal voor jouw een festival prijs, namelijk 15,-

De workshop duurt +/- 2 uur en vind plaats aan de tafel bij Cerridwens zelf. Kijk in het programma boekje waar je mij kunt vinden. Wil je alvast meer informatie en/of voor jezelf een plekje reserveren dan kun je mij mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maar wat kun je nog meer vinden/doen bij Cerridwens? Behalve jezelf onderdompelen in de leuke zelfgemaakte sieraden, kadootjes en hebbedingetjes, kun je ook nog je hoofd komen leeg maken door stenen te beschilderen (2,- per steen) en mini workshop Durf te tekenen (gratis en duurt +/- 15 minuten) te volgen, waarbij ik uitleg geef hoe je met een paar simpele handelingen alles kunt tekenen…alles? Ja alles!

Oja, en ik ga ook weer lekker aan de slag met Heart-Wood. Dit zijn blanco houten hangers, die ik ga beschilderen met jouw wens. Dus wil je graag dat ik voor die bijzondere tante in Australië een speciaal aandenken maak, dan ga ik deze voor haar maken. Natuurlijk mag je ook iets voor jezelf bedenken…en als je niets concreets weet, heb ik genoeg voor-beschilderede hangers bij waar je uit kunt kiezen. Enne ik doe niet aan massa productie, dus elke hanger is uniek! Net zoals jij 😊

Tot Lorelei

hanger 10551089 677542232315310 7692204262671567321 n 19942957 1352477524821774 325342990757347721 o 

-xxx-