logotype
  • image1 Spring is nature’s way of saying, “Let’s party!”
  • image2 Here’s to the nights when sand is your seat and waves kiss your feet
  • image3 Crunching, crinkling, autumn leaves, swirling in the breeze

Bestellen

Om te kunnen bestellen die je je aan te melden als klant op deze site. Deze optie verschijnt zodra je wil gaan afrekenen.

Verzendkosten

Ik hanteer als standaard verzendkosten 2,50 euro per bestelling. Indien je liever de bestelling aangetekend wil ontvangen, zijn de verzendkosten 7,50 euro.

Reinigen

Om er zeker voor te zijn dat de artikelen het beste tot hun werking komen, raad ik je aan deze te reinigen. Het zou namelijk jammer zijn, wanneer jij de onbedoelde, negatieve energie mee krijgt van bijvoorbeeld de postbode, die toevallig even niet lekker in zijn vel zit, op het moment dat hij/zij jouw artikel komt bezorgen.

Reinigen kan op een hele makkelijke manier, namelijk met wierook. Haal hiervoor het artikel zo vaak en lang als je wil door de reinigende rook van de wierook. Hiervoor kun je elke soort wierook gebruiken die je zelf wil.

Teksten / documenten:

 

Alle teksten / documenten en informatie op deze website vallen onder het Auteursrecht (ook bekend als copyright of kopierecht) en blijven rechtmatig eigendom van Cerridwens.

Alle rechten voorbehouden. Teksten / documenten staande op deze website mogen niet worden verveelvoudigd, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopie, opname of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cerridwens.