logotype
  • image1 Spring is nature’s way of saying, “Let’s party!”
  • image2 Here’s to the nights when sand is your seat and waves kiss your feet
  • image3 Crunching, crinkling, autumn leaves, swirling in the breeze

Ikke 3

Mijn naam is Daphne van Kuppeveld, samenwonend met mijn vriend, twee katten, een tuin vol vlinders en andere ‘gevleugelde levende wezens’.

Van kleins af aan was ik al heel erg in de ban van sprookjes, magie, elfjes en kabouters. En dat ben ik nog steeds. Mijn ouders hebben mij gelukkig altijd alle vrijheid gegeven mijn fantasie te gebruiken, zodat deze kon uitgroeien tot wat het nu is; een onuitputtelijke bron van creativiteit, dromen en andere hersenspinsels.

Een paar jaar geleden ging ik op zoek naar een manier om nog beter gebruik te kunnen maken van deze bron. Tijdens die zoektocht ben ik in aanraking gekomen met de oude natuurreligie van de Kelten. De boeiende verhalen en hun band met de natuur raakte mij heel diep. Dit wilde ik ook! En dus ben ik de bossen ingegaan.

Om mij nog meer te verdiepen ben ik diverse opleidingen gaan volgen en heb ik workshop gedaan welke allemaal gebaseerd zijn op deze oude kennis. Daarnaast ben ik volle maan meditatie gaan doen en vierde ik samen met een groep vrouwen de jaarfeesten in het bos.

Op dit moment ben ik werkzaam op de administratie van een schoenengroothandel en in mijn vrije tijd geef ik coaching, workshops, schrijf / illustreer ik verhalen, speel Ukelele, zit ik uren te gluren met mijn sterrenkijker naar de sterren en de maan, ben ik door de bossen aan het struinen, oude spirituele plekken aan het onderzoeken of ben ik weer eens aan het bedenken wat en hoe ik iets nieuws kan maken...