logotype
  • image1 Spring is nature’s way of saying, “Let’s party!”
  • image2 Here’s to the nights when sand is your seat and waves kiss your feet
  • image3 Crunching, crinkling, autumn leaves, swirling in the breeze

Maak je eigen bedelarmband met de symbolen uit de natuur

Tijdens deze workshop maak je je eigen bedelarmbanden met daaraan bedeltjes die symbool staan voor een eigenschap van jou die wellicht wat steun of aandacht mag krijgen. Als basis gebruiken wij hiervoor de 4 natuurelementen en het Keltische levenswiel.

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Prijs is 25,- p.p inclusief koffie/thee en wat lekkers.

In het menu agenda staat aangegeven wanneer de workshop wordt gegeven. Uiteraard kun je ook op afspraak, wanneer je 1 op 1 een workshop wil volgen of juist met een groep zussen en/of vriendinnen.

Voor meer informatie of reserveren mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

 

    1       3

"Vandaag ging ik naar Cerridwens, voor de workshop Goodluck Charms. De deur werd open gemaakt door Daphne, de eigenaresse van Cerridwens en een spontane en sprankelende jonge vrouw. Ze heette me welkom en stelde me voor aan de drie dames die net als ik de workshop kwamen volgen. Iedereen had er zin in!

Op sprekende wijze legde Daphne uit wat de achtergrond is van de workshop en de armband die we zouden gaan maken. De gezelligheid zat er volop in en we gingen aan de slag. Eerst zochten we zelf de bedeltjes (Charms) uit die ons aanspraken. Daarna legde Daphne uit welke symbolische betekenis er achter de bedeltjes zit, en wat ze voor ons betekenden. Daarna maakten we eigenhandig de armbanden, die we vervolgens symbolisch met een ritueel met geluk (Goodluck) verbonden.

Tijdens deze workshop maak je niet zomaar een armband; je maakt een sieraad gemaakt dat je werkelijk op het lijf is geschreven. Dank je hiervoor Daphne, en voor je gastvrijheid en de gezelligheid. Dit smaakt naar meer!" - Nancy

 

2

 

"Gezellig, ongedwongen, verwennerij op allerlei gebied: de hoeveelheid aan kraaltjes en bedels !!! Voelde me als een kind in een snoepzaak!! De heerlijke snoeperijtjes de gezellige kamer, waar zoveel moois te zien is! De leuke gesprekken! Ik vond het geweldig om samen met mijn dochter en later samen met 3 vriendinnen iets te DOEN! Dagen met een gouden randje!" - Margit