logotype
  • image1 Spring is nature’s way of saying, “Let’s party!”
  • image2 Here’s to the nights when sand is your seat and waves kiss your feet
  • image3 Crunching, crinkling, autumn leaves, swirling in the breeze
Knipsel copy

Kinderworkshops

Bij Cerridwens zijn natuurlijk ook de kleintjes van harte welkom. En kijk eens wat er een keuze is aan workshops speciaal voor jullie...

 

Elfentuintje

Niets is zo leuk in de tuin te werken. En wat is er dan nog leuker om jouw eigen mini tuin te mogen maken voor de elfjes. Zelfs al heb je geen tuin!

 

Elfenvleugels:

Zou jij net zoals Tinkebell mooie vleugels willen hebben? Met je magische staf elvenstof willen sprenkelen over de bloemen? Dan ben je op het juiste adres en gaan we een paar vleugels op maat voor je maken

 

Magische amulet maken:

De kinderen worden weer even meegenomen naar de middeleeuwen, waar prinsen en prinsessen in kastelen woonden en draken verslagen moesten worden. En dan komt zo'n beschermend magisch amulet goed van pas!

 

Kruidenbuidel maken:

Soms moeite met in slaap vallen? Soms last van nachtmerries? Dan gaan wij samen voor jou een kruidenbuidel maken, waarvan je net zoals Doornroosje je wel 100 jaar kunt slapen

 

Zwarte spiegel (leeftijd 8 tot 12):

Als jij niet bang bent voor het donker en spoken, dan is dit echt een workshop voor jou! Wij gaan namelijk een zwarte spiegel maken waarmee je kunt communiceren met de overledene (dit kan een spannende workshop zijn, maar ook indien gewenst aangepast naar een zeer steunende en troostende workshop voor kinderen die iemand verloren hebben)

 

De workshop duurt gemiddeld 2 uur 
Prijs is 12,50 euro p.p. (m.u.v. Kruidenbuidel: 7,50 euro p.p.) 
 
 

In het menu agenda staat aangegeven wanneer de workshop wordt gegeven. Uiteraard kun je ook op afspraak voor bijvoorbeeld een verjaarsfeest of als er iets anders te vieren valt.

Voor meer informatie of reserveren mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.