logotype
  • image1 Spring is nature’s way of saying, “Let’s party!”
  • image2 Here’s to the nights when sand is your seat and waves kiss your feet
  • image3 Crunching, crinkling, autumn leaves, swirling in the breeze

toverstaf

Magische Toverstaf

 

Ooit wel eens jouw eigen magische toverstaf willen hebben? Wat is dat toch zo bijzonder aan dat mensen zich aangetrokken voelen tot zo'n toverstaf? Misschien omdat het het symbool is voor magie en kracht? En wie wilt nu niet een beetje magie in ons leven?

Een toverstaf is verbonden aan het element vuur, wat ook verbonden is met het manifesteren van wensen, kracht en passie. Met de toverstraf kunnen wij in contact komen met ons verlangen, onze wensen en deze tot leven wekken. In de tarot staat de staf symbool voor nieuw avontuur, energie, geboorte, keerpunt, vooruit kijken, enthousiasme, groei, vruchtbaarheid en drijfveren. Vanuit oudsher wordt een toverstaf gebruikt bij meditatie, manifestatie en healing.

Wat wil jij laten groeien? Welk nieuwe avontuur wil jij aangaan? Wat wil jij verbinden aan jouw magische toverstaf? Durf jij jouw wens laten uitkomen?

Deze workshop gaat over het creëren met een intentie en een symbolische zinsbeleving, waarbij wij gebruik maken van diverse materialen om jouw eigen magische toverstaf te maken en deze te verbinden met jouw wens.

Als je speciaal klein symbool hebt, zoals een (edel)steentje, schelpje, belletje, etc, neem deze dan mee om de toverstaf nog persoonlijker te maken.

Workshop duurt +/- 2uur . Prijs 25,- euro p.p inclusief materiaal, koffie / thee en iets lekkers.

In het menu agenda staat aangegeven wanneer de workshop wordt gegeven. Uiteraard kun je ook op afspraak voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of vriendinnenavond.

Voor meer informatie of reserveren mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.